Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 350g271kcal61.4g0g2.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 24g209kcal0g0g23.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 875g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 10g29kcal1g3.3g1.3g0.1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 350g119kcal3.8g18.9g0.7g10.1g
Tomaattimurska 350g103kcal2g18.5g0.7g6.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.1g6.4kcal0.5g1g0g0.1g
Persilja 1.7g0.5kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kurkuma, annos 2g0.9g0.4kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 35g11kcal1.3g0.3g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4004g1502kcal140.2g84.6g58g35.8g
Valittu annoskoko2002g751kcal70.1g42.3g29g17.9g
Annoskoko puolitettuna1001g376kcal35.1g21.2g14.5g9g
Arvot/100g100g38kcal3.5g2.1g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216804