Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 308g439kcal38.4g0.9g31.5g0g
Sokeri 178g723kcal0g178g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 182g623kcal18.5g127.2g2.2g6.4g
Vispikerma Flora 20%349g769kcal10.5g17.5g69.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki349g196kcal29.7g17.5g0.7g0g
Mansikka 280g130kcal1.4g23.5g0.6g5.3g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)349g210kcal1.7g45.4g1.7g7.3g
Leivinjauhe 7g12kcal0.4g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4004g6203kcal201.2g825.2g213.2g38g
Valittu annoskoko2002g3102kcal100.6g412.6g106.6g19g
Annoskoko puolitettuna1001g1551kcal50.3g206.3g53.3g9.5g
Arvot/100g100g155kcal5g20.6g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653