JUUSTOPIIRAAT/TASKUT

Kaada jauohot kulhoon ja tee keskelle syvennys, johon kaadat öljyn, etikan ja suolan.

Sekoita.

Lisää vesi vähitellen ja alusta taikinasta kiinteä kulhon laidoista irtoava pallo.

Jaa taikina kahtia ja kauli kummastakin ohut levy, n. 3mm. Ota levystä torttumuotilla ympyröitä, levitä juustoraastetta toiselle puolelle ja sulje puolikuuksi.

Täytteeksi sopivat myös esim.

pinaatti ja yrtit.

Friteeraa piirakat kuumassa öljyssä.

Taikina ei sovi uunissa paistamiseen.

Tarjoile lämpöisinä.

Puolivalmiit piiraat voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 26 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai910g3185kcal109.2g646.1g19.1g27.3g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g60g540kcal0g0g60g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g10g2kcal0g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 13g0.3kcal0.1g0g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%510g1173kcal147.9g12.8g61.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4006g9801kcal514.4g1319g280.6g54.6g
Valittu annoskoko2003g4900kcal257.2g659.5g140.3g27.3g
Annoskoko puolitettuna1002g2450kcal128.6g329.8g70.2g13.7g
Arvot/100g100g245kcal12.8g32.9g7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=231628