Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g898g1796kcal125.7g18.9g134.7g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g748g449kcal7.5g33.7g29.9g4.5g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g30g269kcal0g0g29.9g0g
Tilli mauste7.5g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3g5.1kcal0.2g1g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g15g10kcal1.1g1.3g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 299g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g3g6.9kcal0.3g1.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4008g5075kcal269.8g112.2g389.6g9g
Valittu annoskoko2004g2537kcal134.9g56.1g194.8g4.5g
Annoskoko puolitettuna1002g1269kcal67.5g28.1g97.4g2.3g
Arvot/100g100g127kcal6.7g2.8g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138565