Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 720g200kcal8.6g29.2g1.4g15.1g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g360g540kcal61.2g1.4g31.7g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl27g68kcal3.2g0.4g5.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 900g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4014g1615kcal146g62g78g30.2g
Valittu annoskoko2007g807kcal73g31g39g15.1g
Annoskoko puolitettuna1004g404kcal36.5g15.5g19.5g7.6g
Arvot/100g100g40kcal3.6g1.5g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704