Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g83g291kcal9.8g60.5g1.2g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g42g61kcal9.2g1.8g1.3g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g21g51kcal3.8g0.1g4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g50g10kcal0.3g1.9g0.2g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, tuore 1.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana402g871kcal46.4g129g18g1.6g
Valittu annoskoko201g436kcal23.2g64.5g9g0.8g
Annoskoko puolitettuna101g218kcal11.6g32.3g4.5g0.4g
Arvot/100g100g217kcal11.5g32.1g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377733