Bataatti-lanttu-broilerikeitto

Laita kattilan pohjalle öljyä ja chili-, cayenne- tai muuta maustetta ja kuumenna seos ja lisää siihen sipulirenkaat tai -hakkelus, kuullota.

Lisää sitten vettä litra (vaikka suoraan vedenkeittimestä) ja lisää kuutioidut juurekset kiehuvaan veteen.

Ja kun ne kiehuvat, niin voit lisätä siivuttamasi broilerinpalat (vähän isompia kuin valmiit).

Jos haluat ne kauniin rusehtavina, niin käytä pannulla.

Kookosmaidon voit lisätä loppuvaiheessa ja koristella vielä tuoreyrteillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 33g27kcal0.5g5.6g0g1g
Lanttu 17g4.8kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Broilerin ohutlieke (maustamaton) (Rainbow), annos 430g40g38kcal8g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)6.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy Luomu Virgino (Kankaisten Öljykasvit oy), annos 21g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g17g28kcal0.3g0.4g2.8g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g2.3g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesimelooni tuore ilman kuoria (-), annos 1g83g21kcal0.8g3.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana402g280kcal20g21.2g12.4g2.8g
Valittu annoskoko201g140kcal10g10.6g6.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna101g70kcal5g5.3g3.1g0.7g
Arvot/100g100g70kcal5g5.3g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326543