Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g172g60kcal1.7g11.7g0.9g2.4g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g13g39kcal2.4g0g3.2g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g3.8g7.7kcal0.1g0.1g0.8g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow3.2g8kcal0g0.2g0.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g8.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana402g253kcal8.6g24.8g13.6g5g
Valittu annoskoko201g126kcal4.3g12.4g6.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna101g63kcal2.2g6.2g3.4g1.3g
Arvot/100g100g63kcal2.1g6.2g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330094