Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g94g46kcal1.3g7.3g1.3g0.8g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.8g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 75g166kcal13.1g0g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana402g438kcal29.6g16.8g28.2g2.2g
Valittu annoskoko201g219kcal14.8g8.4g14.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna101g109kcal7.4g4.2g7.1g0.6g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4.2g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73811