Sitruunakana

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pyyhi koivet talouspaperilla.

Hiero koipien pinta halkaistulla ja pestyllä sitruunalla.

Mausta suolalla ja pippureilla.

Nosta koivet voideltuun uunivuokaan
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.

Leikka loput sitrukset viipaleiksi ja asettele ne valkosipulin ja timjaminoksien kanssa koipien väleihin.

Valuta päälle hunaja ja kasvisliemi.

4. Paista koipia uunin alatasaolla noin 40 minuuttia tai kunnes on kypsää.

Poista broilerista nahka

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipi (Atria), annos 600g125g163kcal21.3g1.4g8g0g
Sitruuna 100g38g14kcal0.2g2.3g0.4g0g
Lime, kuorittu, annos 50g6.3g2.3kcal0g0.1g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Timjami 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g1.9g6kcal0g1.5g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.6g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana402g382kcal43.8g12.4g17.2g0.8g
Valittu annoskoko201g191kcal21.9g6.2g8.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna101g96kcal11g3.1g4.3g0.2g
Arvot/100g100g95kcal10.9g3.1g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95263