Riikan vatruskat

1kg keitettyjä perunoita muusataan
Sekoita mukaan
1/2 dl kauraleseitä
1 1/2dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
Täyte:
2 dl puuroriisiä
1 tl suolaa
1dl maitoa
2 keitettyä kananmunaa
1 raaka kananmuna

Tee taikinasta pieniä kakkaroita, laita sisään täytettä ja taita puolikuun muotoisiksi.

Paista 250 asteessa noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 125g95kcal2.3g19.3g0.3g1.3g
Kananmuna kuoreton 6.8g10kcal0.9g0g0.7g0g
Kauralese 3.1g11kcal0.6g1.4g0.2g0.5g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.7g0.1g0.4g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)20g24kcal0.4g5.4g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Kananmuna, keitetty 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Maito, Kevyt13g5.7kcal0.4g0.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana402g436kcal17g70.8g7.4g4.8g
Valittu annoskoko201g218kcal8.5g35.4g3.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna101g109kcal4.3g17.7g1.9g1.2g
Arvot/100g100g108kcal4.2g17.6g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429196