Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri11g44kcal0g10.9g0g0g
Sokeri 11g44kcal0g10.9g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana403g180kcal0g43.8g0g0g
Valittu annoskoko201g90kcal0g21.9g0g0g
Annoskoko puolitettuna101g45kcal0g11g0g0g
Arvot/100g100g45kcal0g10.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176464