Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 73g20kcal1.7g2.1g0.1g1.6g
Kymppi kevyt piirakkataikina58g140kcal4g22.3g3.7g1.8g
Oltermanni, perinteinen26g95kcal6.6g0g7.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)22g28kcal2.4g0.1g2g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)22g36kcal0.7g0.9g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana403g637kcal30.8g50.8g33.4g6.8g
Valittu annoskoko201g319kcal15.4g25.4g16.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna101g159kcal7.7g12.7g8.4g1.7g
Arvot/100g100g158kcal7.7g12.6g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729