Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)163g375kcal16.3g10.6g29.3g0.2g
Amerikan pekoni 1viipale16g51kcal1.9g0g4.8g0g
Dijonsinappi, Maille, Original2.8g2kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Ketsuppi, euro shopper5.1g5.1kcal0.1g1.2g0g0.1g
Purjosipuli 11g2.6kcal0.2g0.3g0g0.2g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana403g878kcal37.6g25.6g68.4g1.4g
Valittu annoskoko201g439kcal18.8g12.8g34.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna101g219kcal9.4g6.4g17.1g0.4g
Arvot/100g100g218kcal9.3g6.4g17g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151281