Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 141g258kcal26.8g0g16.9g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)35g30kcal0.4g1.2g2.5g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g7g2.1kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruskea suuruste, Maizena4.2g16kcal0g3.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana402g728kcal54.8g11.4g51.4g0.2g
Valittu annoskoko201g364kcal27.4g5.7g25.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna101g182kcal13.7g2.9g12.9g0.1g
Arvot/100g100g181kcal13.6g2.8g12.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912