Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)94g118kcal10.3g0.3g8.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 14g46kcal0.3g0.4g4.9g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki38g30kcal4.9g0.7g0.7g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g19g67kcal5.2g0.4g5.1g0g
Kebabliha 38g82kcal9.3g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana403g687kcal60g3.6g48.2g0g
Valittu annoskoko201g344kcal30g1.8g24.1g0g
Annoskoko puolitettuna101g172kcal15g0.9g12.1g0g
Arvot/100g100g171kcal14.9g0.9g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250159