Makkara-perunaloota

Kuori perunat.

Viipaloi perunat, lenkki ja sipulit siivuiksi.

Lado puolet perunaviipaleista vuokaan, laita täytteet väliin ja loput perunoista päälle.

Hölskytä mieleisesi mausteet kerman sekaan ja kaada päälle.

Uuniin 200 asteeseen, kunnes on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 70g54kcal1.3g10.9g0.1g0.7g
Lenkki, kevyt sininen HK70g120kcal7g7g7g0.1g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%47g74kcal1.3g1.3g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana403g503kcal19.6g39.8g28.2g2g
Valittu annoskoko201g252kcal9.8g19.9g14.1g1g
Annoskoko puolitettuna101g126kcal4.9g10g7.1g0.5g
Arvot/100g100g125kcal4.9g9.9g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83335