Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 63g15kcal0.9g1.2g0.3g1.6g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 63g80kcal13g0g3.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g56g20kcal0.9g3.9g0.1g0.8g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g19g73kcal5.4g0.3g5.6g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana403g400kcal40.4g10.8g20.8g5g
Valittu annoskoko202g200kcal20.2g5.4g10.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna101g100kcal10.1g2.7g5.2g1.3g
Arvot/100g100g99kcal10g2.7g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313374