Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 37g11kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g15g53kcal3.2g9.6g0.2g2.4g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Sieni tatti, hapero 66g18kcal1.2g1.9g0.3g1.2g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g6.6g19kcal0.4g3.8g0.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)44g70kcal1.2g1.2g6.6g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g15g60kcal4.9g0g4.4g0g
Sipuli 12g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana403g574kcal22.8g37.6g35.4g9g
Valittu annoskoko202g287kcal11.4g18.8g17.7g4.5g
Annoskoko puolitettuna101g144kcal5.7g9.4g8.9g2.3g
Arvot/100g100g143kcal5.7g9.3g8.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368144