Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g53g32kcal0.8g6.9g0.1g0.5g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g21g22kcal2.5g0.6g1g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä13g5.4kcal0.2g1.1g0g0.4g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.6g5.4kcal0g0g0.6g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.8g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana403g137kcal7.2g17.4g4g2g
Valittu annoskoko202g68kcal3.6g8.7g2g1g
Annoskoko puolitettuna101g34kcal1.8g4.4g1g0.5g
Arvot/100g100g34kcal1.8g4.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113397