Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 62g22kcal2.9g1.2g0.2g1.6g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g13g7.5kcal0.2g1.6g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g2.1g5kcal0.1g0.9g0.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 10g4.7kcal0.3g0.5g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 104g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana404g84kcal7.2g9.4g1g3.8g
Valittu annoskoko202g42kcal3.6g4.7g0.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna101g21kcal1.8g2.4g0.3g1g
Arvot/100g100g21kcal1.8g2.3g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363122