Rijkardon toinen jauheliha kastike

1. Pilko tomaatit ja poisto niiden sisällys.

2. Lisää tomaattejen joukkoon oliiviöljyä 10g.
3. Mausta oman maun mukaan (esim.

pizzamauste, basiliga, oreganoa, valkosipulijauhetta)

4. Mittaa vettä n. 5 dl ja lisää siihen heti kylmiltään n. 3 rkl vehnäjauhoja ja sekoita hyvin (ettei tule ylläreitä tai paakkuja)

5. Jauheliha pannulle ja lihan maustamiseen jauhelihamaustetta.

6. Kun jauheliha on paistunut lisää vesi/vehnäjauho sekoitus sekoita hyvin ja kun on hyvin sekoitettu lisää jos tarve vaatii niin lihaliemikuutio.

syö ja nauti!

sipulia voi myös paistaa ja mutta, kun tein tämän niin ei ollut juuri sipulia damn me! näillä mennään!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1150 grammaa

Rijkardo666
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g700g1190kcal140g0g70g0g
Flora ruoka kevyt & paksu438g263kcal4.4g19.7g17.5g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)875g350kcal9.6g63g4.4g12.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4025g3605kcal308g165.4g183.8g24.4g
Valittu annoskoko2013g1803kcal154g82.7g91.9g12.2g
Annoskoko puolitettuna1006g901kcal77g41.4g46g6.1g
Arvot/100g100g90kcal7.7g4.1g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230227