Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen501g696kcal95.1g0g35g0g
Porkkana 250g82kcal1.6g13.9g0.5g6.4g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.6g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)488g195kcal8.3g40g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%250g426kcal17.3g3.5g37.5g5g
Tomaatti, tuore250g51kcal1.5g9.5g0.8g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4030g2989kcal251.4g148.2g149.2g35g
Valittu annoskoko2015g1495kcal125.7g74.1g74.6g17.5g
Annoskoko puolitettuna1008g747kcal62.9g37.1g37.3g8.8g
Arvot/100g100g74kcal6.2g3.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325475