Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 625g153kcal8.6g12.2g3.1g15.6g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 625g804kcal129.8g0g31.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g113kcal0g0g12.5g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g563g197kcal9g38.8g0.6g7.9g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g188g732kcal54.4g2.8g56.3g0g
Basilika, kuivattu 1.3g3.2kcal0.2g0.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4030g4002kcal404g108.2g207.8g48g
Valittu annoskoko2015g2001kcal202g54.1g103.9g24g
Annoskoko puolitettuna1008g1001kcal101g27.1g52g12g
Arvot/100g100g99kcal10g2.7g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313374