Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g351g60kcal1.4g8.8g2.1g0g
Sipuli, paistettu 281g284kcal3.6g13.6g23g4.8g
Pekoni, paistettu 491g2528kcal80.7g0g248.8g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g158g237kcal28.4g1.7g14.2g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 701g2315kcal14g21g245.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g35g256kcal0.4g0.4g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g11358kcal257g91g1123g10g
Valittu annoskoko2016g5679kcal128.5g45.5g561.5g5g
Annoskoko puolitettuna1008g2839kcal64.3g22.8g280.8g2.5g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.3g27.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776