Juureshöystö

Suikaloi juurekset ja kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla, lisää ensin juurkset, sitten kaali, varsiselleri ja kesäkurpitsa.

Silppua sienet tai jauha kuivatut sienet joukkoon.

Lisää pippuri, chilikastike ja suola.

Kääntele kuumalla pannulla sillon tällöin n. 10 minuuttia.

Käännä lämpö pois, laita kansi pannun päälle ja anna hautua vielä n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 481g139kcal4.8g22.1g1.4g8.6g
Kesäkurpitsa zucchini 481g87kcal2.7g12g1.9g3.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka180g20kcal2g2g0.4g1.8g
Kaali, valkokaali380g80kcal4.6g12.9g0.8g8g
Porkkana 340g111kcal2.1g18.9g0.7g8.7g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g100g30kcal1g4g0.3g0g
Rypsiöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g10g32kcal0.1g7.9g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g1516kcal35.4g162.6g67.2g63.2g
Valittu annoskoko2016g758kcal17.7g81.3g33.6g31.6g
Annoskoko puolitettuna1008g379kcal8.9g40.7g16.8g15.8g
Arvot/100g100g38kcal0.9g4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338532