Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 497g709kcal62.1g1.5g50.9g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g1129g1298kcal67.7g56.4g90.3g0g
Hunaja 45g149kcal0.2g36.5g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 68g227kcal0g55.3g0g0.9g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 203g87kcal1.5g15.7g0.6g3.2g
Manteli 18g111kcal4.3g1.2g9.8g1.3g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl56g198kcal7.9g31.6g4.2g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g5557kcal287.4g396.4g311.6g22g
Valittu annoskoko2016g2779kcal143.7g198.2g155.8g11g
Annoskoko puolitettuna1008g1389kcal71.9g99.1g77.9g5.5g
Arvot/100g100g138kcal7.1g9.8g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348902