Kaali-jauhissössö

Paista jauheliha ja sipulit.

Lisää kaali ja porkkana, kääntele vähän aikaa ja lisää vesi (vettä oman mielen mukaan, ei ole tarkoitus olla keittoa).

Anna hautua kannen alla vaikka 30min...

Muista mausteet! Tabasco, pippuri, chili, paprika tms...

Tulista!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1616 grammaa

Nalle7

Nalle7 sanoi...

Paista jauheliha ja sipulit. Lisää kaali ja porkkana, kääntele vähän aikaa ja lisää vesi (vettä oman mielen mukaan, ei ole tarkoitus olla keittoa). Anna hautua kannen alla vaikka 30min... Muista mausteet! Tabasco, pippuri, chili, paprika tms... Tulista!

perjantai 21.09.2012 klo 14:21

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali63g13kcal0.7g2.1g0.1g1.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 25g57kcal4.8g0g4.3g0g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Porkkana 15g4.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana404g173kcal12.6g9.8g9g4.6g
Valittu annoskoko202g87kcal6.3g4.9g4.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna101g43kcal3.2g2.5g2.3g1.2g
Arvot/100g100g43kcal3.1g2.4g2.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302196