Tofua kasviksilla

Tofu pilkotaan ja paistetaan öljyssä.

Lisätään paprikajauhe, makea soijakastike, omenaviinietikka ja hunaja, kunhan tofu on saanut väriä.

Otetaan pois pannulta.

Laitetaan porkkana, parsa, paprika ja sipuli pannuun kypsymään suolan kera.

Sekoitetaan yhteen, kun kasvikset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tirmeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tofu, aito, marinoitu59g86kcal9.7g0.9g5g1.5g
Porkkana 27g8.9kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g3.3g5.9kcal0.1g1.4g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g3.3g0.7kcal0g0.2g0g0g
Hunaja 4.4g15kcal0g3.5g0g0g
Paprikajauhe 0.4g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Oliiviöljy 3g26kcal0g0g3g0g
Parsa puhdistettu 55g18kcal1.6g1.1g0.3g1.9g
Sipuli (kuorittu)19g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Paprika punainen 24g7kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 1.9g13kcal0.5g0.1g1.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana405g371kcal25.2g21.6g19.4g10.6g
Valittu annoskoko202g185kcal12.6g10.8g9.7g5.3g
Annoskoko puolitettuna101g93kcal6.3g5.4g4.9g2.7g
Arvot/100g100g92kcal6.2g5.3g4.8g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133927