Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa132g22kcal0.5g3.3g0.8g0.9g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%44g110kcal6.6g1.4g8.8g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g4.8g14kcal0.4g0.8g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana404g304kcal15.6g13.2g21.2g2.6g
Valittu annoskoko202g152kcal7.8g6.6g10.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna101g76kcal3.9g3.3g5.3g0.7g
Arvot/100g100g75kcal3.9g3.3g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168175