Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 95g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 8g24kcal0.7g4.4g0.2g1.1g
Kaurahiutale 5.8g22kcal0.8g3.3g0.4g0.6g
Auringonkukansiemen 22g130kcal5g2.8g10.8g1.3g
Siirappi 4.4g13kcal0g3.2g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 3.1g22kcal0g0g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 62g212kcal6.3g43.1g0.7g2.2g
Kuivahiiva, annos 11g1.6g5.8kcal0.7g0.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana405g857kcal27g114.8g29.4g10.4g
Valittu annoskoko202g428kcal13.5g57.4g14.7g5.2g
Annoskoko puolitettuna101g214kcal6.8g28.7g7.4g2.6g
Arvot/100g100g212kcal6.7g28.4g7.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307453