Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät75g281kcal9.8g51.8g4.5g4.5g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g128g38kcal1.4g6.9g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana405g637kcal22.4g117.4g9.6g9g
Valittu annoskoko203g319kcal11.2g58.7g4.8g4.5g
Annoskoko puolitettuna101g159kcal5.6g29.4g2.4g2.3g
Arvot/100g100g157kcal5.5g29g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818