Kesänmansikkakakku

Mukillinen jokaista :
munia
vehnäjauhoja
sokeria

sekoita munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää vehnäjauhot lopuksi ja sekoita kevyesti.

Uuni n. 225 n. 15-20min

Vatkaa vispikerma ja halutessa voit maustaa sokerilla.

Tee puolet vadelmista/mansikoista soseeksi ja kostuta sillä kakku.

Päälle kerma ja koristeeksi loput marjat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Sokeri 31g124kcal0g30.5g0g0g
Vehnäjauho, Pouta Luomu17g60kcal2g11.9g0.4g0g
Vadelma 78g32kcal0.8g3.2g0.6g2.9g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl31g113kcal0.6g0.8g11.9g0g
Sokeri 1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana405g798kcal17.8g96.8g34.8g5.8g
Valittu annoskoko202g399kcal8.9g48.4g17.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna101g200kcal4.5g24.2g8.7g1.5g
Arvot/100g100g197kcal4.4g23.9g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186846