Tex-mex kesäkurpitsavuoka

Pese kesäkurpitsa ja viipaloi se. Kuori ja leikkaa (3 isoa) perunat ohuiksi viipaleiksi.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

Paista pannulla sipulit ja jauheliha kypsiksi.

Lisää pannulle mausteseos ja tomaattimurska.

Anna kastikkeen hautua noin 5 minuuttia.

Voitele uunivuoka ja lado sinne vuorotellen kesäkurpitsa- ja perunaviipaleita, jauhelihakastiketta ja juustoraastetta.

Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi kastiketta ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Mervik72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 50g9kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 25g19kcal0.5g3.9g0.1g0.3g
Sipuli 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Tomaattimurska 63g18kcal0.4g3.3g0.1g1.2g
Polar 15% juustoraaste (150g)13g33kcal3.9g0g1.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana405g356kcal29.2g17g18.2g3.8g
Valittu annoskoko203g178kcal14.6g8.5g9.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna101g89kcal7.3g4.3g4.6g1g
Arvot/100g100g88kcal7.2g4.2g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190200