Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali112g24kcal1.3g3.8g0.2g2.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Oliiviöljy 3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana405g171kcal4g19.2g8.4g8.6g
Valittu annoskoko203g85kcal2g9.6g4.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna101g43kcal1g4.8g2.1g2.2g
Arvot/100g100g42kcal1g4.7g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245118