Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha90g149kcal17.1g0g9g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g56g20kcal0.6g3.6g0.3g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta6.7g24kcal0.9g4.7g0.1g0.2g
Vesi34g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 2.7g2.9kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana405g399kcal38g18.6g18.8g1g
Valittu annoskoko203g199kcal19g9.3g9.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna101g100kcal9.5g4.7g4.7g0.3g
Arvot/100g100g99kcal9.4g4.6g4.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585