Muikkupata

500 g Muikkua (raaka)
250 g savupekonia (paistettu/raaka)
100 g sipulia (kuorittu)
1dl Valkoviiniä (kuiva)
18 g suolaa (ohjeessa, mutta oman maun mukaan)
noin 6 g mustapippuria.

Elikäs.

Ensin vuoalle pohjalle muikkua ja suolaa, väliin savupekonia ja sipulia.

Tätä niin kauan, kunnes tavara loppuu.

Tämän jälkeen valkoviiniä kivasti ja mustapippuria.

Uuniin noin 175 asteeseen, tunniksi.

Jos kala vaikuttaa vielä vähän raa'alta, niin kauemmin.

Seurailla kannattaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Paulatha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 104g112kcal19.8g0g3.5g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g52g158kcal9.9g0.3g13g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Valkoviini kuiva 21g14kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana405g585kcal60.4g3.8g33g1.4g
Valittu annoskoko203g293kcal30.2g1.9g16.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna101g146kcal15.1g1g8.3g0.4g
Arvot/100g100g145kcal14.9g0.9g8.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293794