Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g180g56kcal2.2g13.1g0.4g5.6g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g11g44kcal3.7g0g3.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton9g2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana405g204kcal11.8g26.6g7.2g11.2g
Valittu annoskoko203g102kcal5.9g13.3g3.6g5.6g
Annoskoko puolitettuna101g51kcal3g6.7g1.8g2.8g
Arvot/100g100g50kcal2.9g6.6g1.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646