Rinkutinkun jauhelihaperunapata

Paistetaan jauheliha, kuoritaan ja pilkotaan perunat ja porkkanat viipaleiksi.

Ladotaan uuni pataan vuorotellen kerroksittain.

Tehdään lihaliemi ja kaadetaan vuokaan.

Lisätään vielä vettä niin paljon, että ainekset juuri ja juuri peittyvät.

Haudutetaan uunissa n. 200 astetta, kunnes ruoka on ihanan pehmeää ja kypsää.

Ruoassa voi käyttää lempimausteitaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1622 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Peruna, keskikokoinen 60g88g53kcal1.3g11.4g0.1g0.8g
Paistijauheliha 10%50g85kcal10g0g5g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.7g7.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana405g325kcal23.8g30.6g11.6g4.8g
Valittu annoskoko203g163kcal11.9g15.3g5.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna101g81kcal6g7.7g2.9g1.2g
Arvot/100g100g80kcal5.9g7.5g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244631