Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)1600g672kcal156.8g24g1.6g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton80g17kcal0.2g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4040g4138kcal314g730g3.2g0.2g
Valittu annoskoko2020g2069kcal157g365g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna1010g1035kcal78.5g182.5g0.8g0.1g
Arvot/100g100g102kcal7.8g18.1g0.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123859