Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha666g1105kcal126.5g0g66.6g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Kidneypapu, suolaliemessä320g352kcal24.9g57.5g1.6g25.6g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g280g218kcal14.3g32.2g3.4g14g
Oliiviöljy 13g118kcal0g0g13.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g666g166kcal8.7g28g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4048g3961kcal350.8g243g172.8g82g
Valittu annoskoko2024g1981kcal175.4g121.5g86.4g41g
Annoskoko puolitettuna1012g990kcal87.7g60.8g43.2g20.5g
Arvot/100g100g98kcal8.7g6g4.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343502