Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%901g1532kcal180.2g0g90.1g0g
Sipuli (kuorittu)158g43kcal2g7.6g0.3g2.7g
Mutti paseerattu tomaatti203g65kcal3.4g9.3g0.2g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g158g117kcal7.1g20.3g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g203kcal0g0g22.5g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 563g197kcal26g11g1.7g14.1g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Basilika, kuivattu 4.5g12kcal0.6g0.9g0.2g1.8g
Oregano, kuivattu 4.5g14kcal0.5g1g0.5g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4050g4388kcal440.6g103.6g231.8g43.4g
Valittu annoskoko2025g2194kcal220.3g51.8g115.9g21.7g
Annoskoko puolitettuna1013g1097kcal110.2g25.9g58g10.9g
Arvot/100g100g108kcal10.9g2.6g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373963