Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1125g203kcal6.3g28.1g4.5g7.9g
Tomaatti, tuore675g137kcal4g25.6g2g9.4g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa225g675kcal51.7g0g51.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4050g2030kcal124g107.4g116.4g34.6g
Valittu annoskoko2025g1015kcal62g53.7g58.2g17.3g
Annoskoko puolitettuna1013g508kcal31g26.9g29.1g8.7g
Arvot/100g100g50kcal3.1g2.7g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480