Karppaajan Lätyt

(n. 6 keskikokoista lettua)

3 munaa
2 rkl sulatettua voita
3 reilua ruokalusikallista mantelijauhetta
0,5 dl kermaa tai vettä
suolaa
ripaus vaniljasokeria halutessasi

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)174g219kcal19.1g0.5g15.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g12g85kcal0.1g0.1g9.3g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g17g104kcal4.2g1.1g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana406g817kcal46.8g3.4g68.8g0g
Valittu annoskoko203g408kcal23.4g1.7g34.4g0g
Annoskoko puolitettuna102g204kcal11.7g0.9g17.2g0g
Arvot/100g100g201kcal11.5g0.8g16.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432780