Mustikka-gojimarja-tattari -piirakka, maidoton, gluteeniton

Sekoita munat ja margariini keskenään.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja maito.

Lopuksi jäiset mustikat varovasti sekoittaen.

Paista 175°C 45min.

Vaihtoehtona voit laittaa hetken liotettuja gojimarjoja, vaikka ligöörissä ym. Myös kaneli sopii hyvin mausteeksi.

Perustaikinaan voi kokeilla vaikka mitä makuja.

On kuitenkin tois hyvää gluteenitonta ja maidotonta herkkua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu26g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Sokeri 29g119kcal0g29.2g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste29g217kcal0g0g24g0g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g8.8g30kcal1.1g5.9g0.1g0.5g
Tattarijauho, Myllynparas59g199kcal7.6g39.5g1g3.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.7kcal0g1.2g0g0g
Leivinjauhe 2.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Rice Dream, riisimaito15g6.9kcal0g1.4g0.1g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g33g11kcal0.2g2.1g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana406g1248kcal23.8g160.4g55.6g9.4g
Valittu annoskoko203g624kcal11.9g80.2g27.8g4.7g
Annoskoko puolitettuna102g312kcal6g40.1g13.9g2.4g
Arvot/100g100g307kcal5.9g39.5g13.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228915