LCHF-katkarapupiiras

Vispaa kananmunat ja kerma, voitele uunivuoka.

Laita munakas uuniin (225 astetta) kunnes munakas on kuiva ja kullanruskea.

Sulata sulate-/ tuorejuusto, creme fraiche ja sitruuna kattilassa.

Nosta kattila liedeltä ja kaada katkaravut mukaan.

Voitele munakas täytteellä ja sirottele juustoa päälle.

Paista uunissa kunnes piiras on kullanruskea.

Odota n.15 minuuttia ennen tarjoilua niin munakas asetuu kunnolla :)
Nautitaan salaatin kera :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Maratoneddie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 15g48kcal0.3g0.4g5.1g0g
Voi 4.1g30kcal0g0g3.3g0g
Katkarapu 73g50kcal10.5g0g0.8g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 29g89kcal1g1.2g8.7g0.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 15g40kcal0.3g0.4g4.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton6.6g1.4kcal0g0.1g0g0g
Emmental, sinileima29g111kcal8.5g0g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana406g829kcal49.2g4.4g67.6g0.2g
Valittu annoskoko203g415kcal24.6g2.2g33.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna102g207kcal12.3g1.1g16.9g0.1g
Arvot/100g100g204kcal12.1g1.1g16.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303996