Jiiveen ColeSlaw

Kuori porkkanat ja raasta ne sopivaan kulhoon.

Puhdista kaali ja suikaloi ohueksi.

Esimerkiksi juustohöylällä saat sopivan ohuita suikaleita.

Sekoita kaali ja porkkanaraaste keskenään.

Lisää valkoviinietikka ja majoneesi, sekoita.

Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.

Maista vielä.

Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan noin puoleksi tunniksi.

Aseta tarjolle maista ja koristele.

Sopii grilliruokien ja esimerkiksi yrttibroilerin lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali117g25kcal1.4g4g0.2g2.5g
Porkkanaraaste 200g59g16kcal0.4g3.1g0.1g1.5g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g8.8g8.9kcal0g1.8g0g0g
Hellmann´s Real Majoneesi, Unilever18g119kcal0.2g0.2g13g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana406g337kcal4g18.2g26.6g8g
Valittu annoskoko203g169kcal2g9.1g13.3g4g
Annoskoko puolitettuna102g84kcal1g4.6g6.7g2g
Arvot/100g100g83kcal1g4.5g6.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334007