Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 22g160kcal0.3g0.1g17.9g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.4g0g0g
Kaurahiutale 18g66kcal2.6g10.1g1.3g1.8g
Vehnäjauho, sunnuntai22g75kcal2.6g15.3g0.5g0.6g
Mansikka, Tuore110g47kcal0.6g9.3g0.2g2.1g
Valkosuklaa panda, levy 130g22g123kcal1.9g12.1g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana406g1021kcal16g112.6g54.8g9g
Valittu annoskoko203g510kcal8g56.3g27.4g4.5g
Annoskoko puolitettuna102g255kcal4g28.2g13.7g2.3g
Arvot/100g100g251kcal3.9g27.7g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346569