Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g174g49kcal1g10.4g0.3g4.4g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste26g102kcal8.6g0g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana406g340kcal19.4g21.4g19.2g9.2g
Valittu annoskoko203g170kcal9.7g10.7g9.6g4.6g
Annoskoko puolitettuna102g85kcal4.9g5.4g4.8g2.3g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.3g4.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922