Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 32g45kcal4g0.1g3.3g0g
Sokeri 43g176kcal0g43.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g7.2g53kcal0.1g0.1g5.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 2.9g5.1kcal0.2g1.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta57g203kcal7.3g39.5g1.2g2g
Kookoshiutale 5.1g34kcal0.4g0.3g3.3g0.8g
Hasselpähkinä 9g61kcal1.3g0.3g5.7g1.6g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)28g132kcal1.1g17g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana406g1440kcal28.8g209.4g51.4g8.8g
Valittu annoskoko203g720kcal14.4g104.7g25.7g4.4g
Annoskoko puolitettuna102g360kcal7.2g52.4g12.9g2.2g
Arvot/100g100g355kcal7.1g51.6g12.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94316